06-24717614       info@paganweddingplanner.nl

Over Peter: 

Ik ben een druide, en ook heks. In 2001 ben ik verhuisd naar Schotland, en ik kwam daar in contact met de Orde van Barden, Ovaten en Druiden (OBOD). Via hun heb ik al vele rituelen (jaarfeesten e.d.) gedaan. In 2005 ben ik weer terug verhuisd naar Nederland. Ik ben hier verder gegaan met de OBOD opleiding, en kwam al snel in contact met een groep druiden in het oosten van Nederland (Colour Grove). In 2007 kwam ik mijn huidige echtgenote, Sylvie, tegen. Al heel besloten we om samen te gaan wonen, en ik verhuisde naar het Uithoorn (net onder Amstelveen). Sylvie en ik zijn beiden pagan, en we gingen op zoek naar een grove, of coven bij ons in de buurt. En we kwamen terecht bij coven Salix. Salix was een groep eclectische, traditionele heksen.

In 2011 kwamen stonden we met de coven op de Midwinterfair in het Archeon. Daar organiseerden we de "Pagan Wedding Chapel". Daar deden we handfastings voor 1 jaar en 1 dag. Dat beviel zo ontzettend goed! Je merkte echt dat de partners ontroerd waren en er kwamen dus ook veel emoties los. Dat geeft inspiratie, al die liefde! Deze Pagan Wedding Chapel is inmiddels een begrip in "Pagan Nederland".


In 2014 zijn Sylvie en ik zelf gehandfast in de boomgaard onderaan de Glastonbury Tor. Ik heb zelf dus ook mogen ervaren wat een diepgaand ritueel dit is.

In 2016 ben ik begonnen met de Celebrancy opleiding via de OBOD. Bij deze opleiding leer je van alles over "rites of passage". In ieder leven ga je door verschillende fases heen, geboorte, pubertijd, trouwen, scheiden (hopelijk niet natuurlijk! :-) ), dood etc. Dit kan allemaal worden bekrachtigt met zo'n rite of passage. Handfasting is een voorbeeld zo'n rite of passage.

Voor meer informatie kan je een email sturen naar 

info@paganweddingplanner.nl

En voor meer informatie over druidisme en hekserij kan je kijken mijn andere website www.witchdruid.com